Monday, April 8, 2013

Sahabat



~Thanks for being my friend~
 
 

Sahabat
Kau ada dikala ku suka
Dikala ku duka
setiap tangisan dan juga ketawa
Kau ada dikala ku perlu
setia menemaniku
Pegang erat tanganku bila aku jatuh

Kau lah yang selalu
Selalu menemaniku
Mendengar kisah pahit manis
Hidup ku

Kau lah yang di situ
Setia menunggu ku
Kau lah yang satu
Menjadi sahabatku

Ku tahu ku kan selalu ada
Pada dirimu
Dan ku harap kau juga rasa begitu

Kau lah yang selalu
Selalu menemaniku
Mendengar kisah pahit manis
Hidup ku

Kau lah yang di situ
Setia menunggu ku
Kau lah yang satu
Menjadi sahabatku

Kau lah yang selalu
Selalu menemaniku
Mendengar kisah pahit manis
Hidup ku

Kau lah yang di situ
Setia menunggu ku
Kau lah yang satu
Menjadi sahabatku

Sahabatku.
 
Aku suka sangat lagu ni. Tak tau kenapa. Kalau dihayati, diperhalusi memang mendalam maksudnya. Tapi memangla kebanyakan lagu Najwa Latiff memang bagus-bagus liriknya....
 
many thanks to my soul mate, kerana sudi menjadi sahabat yang sudi mendengar kisah pahit manis hidupku. walaupun jarang nak dengar any komen tapi ibu tau daddy setia mendengarnya (kadang2 2-3 kali ibu ulang cerita kan!!!) thanks for being my truly friend.
 
 
 
xoxo,

No comments:

:: we belong together ::

Daisypath Anniversary Years Ticker

:: my asham boyyy ::

Lilypie Kids Birthday tickers

:: my asham kepinggg ::

Lilypie Fourth Birthday tickers